NOVO VIĐENJE UDOBNOSTI

Dizajnirana kako bi vam osigurala veću prostranost u svakodnevici, unutrašnjost novog modela Jeep® Compass savršen je spoj udobnosti, tehnologije i sofisticiranog dizajna.

NOVI DIZAJN INSTRUMENTNE PLOČE

Po prvi put na nekom modelu Jeep®, novi, elegantni Uconnect™ Infotainment sustav izranja iz intrumentne ploče sa svojim 10,1’’ zaslonom – 30 % većim od onih na ranijim generacijama radijskih uređaja Uconnect™.

VEĆA INSTRUMENTNA PLOČA

Novi Compass prvo je vozilo Jeep® SUV opremljeno novom 10,25″ Full HD digitalnom intrumentnom pločom, s aktivnim područjem veličine 244 mm x 91 mm

NOVO KOLO UPRAVLJAČA

Boljeg izgleda i s lakšom upravljivošću, novi Jeep® Compass jamči kontrolu pri maksimalnim performansama, glađe upravljanje i elegantan dizajn sa svojim oblogama od crne tehnološke kože.

ELEGANTNI ZAVRŠNI DETALJI VRHUNSKE KVALITETE

Intrumentna ploča novog vozila Jeep® Compass ističe se svojim odlučnim linijama i materijalima vrhunske kvalitete. Redizajnirani dovodnici zraka i presvlake od Nappa kože dostupni za sve modele i u osnovnoj opremi na modelu Limited savršen su spoj elegancije i osobnosti.

DOVOLJNO PROSTORA ZA SVAKODNEVNE POTREBE

U novom modelu Jeep® Compass ima dovoljno prostora za sve svakodnevne potrebe uz dosad neviđenu unutrašnjost. Pretinci za odlaganje su prostraniji, s ukupnom zapremninom od 7,2 l u odnosu na ranijih 2,8 l. U prtljažniku također ima više prostora, a bogat asortiman organizacijskih rješenja jamči vam da ćete uvijek imati dovoljno prostora za sve što vam je potrebno

VEĆI PRETINCI ZA ODLAGANJE

U novom vozilu Jeep® Compass ima više prostora u svakom smislu te riječi. Redizajnirana unutrašnjost ima nove i prostranije pretince za odlaganje iza ručice mjenjača, na središnjem tunelu i ispod oslonca za ruku. U ovom kompaktnom SUV vozilu zapremnina prostora za odlaganje povećana je s 2,8 l na 7,2 l.

SAVRŠENO PRAKTIČNO

Potpuno novi Jeep® Compass ima još prostraniju i praktičniju unutrašnjost. 40/20/40 sklopiva sjedala jamče maksimalnu iskoristivost prtljažnog prostora te omogućuju odabir različitih konfiguracija u skladu sa svakodnevnim izazovima.

*dostupno za model Limited, u osnovnoj opremi za model S

VIŠE PROSTORA ZA VEĆU ELEGANCIJU

Unutrašnjost donosi posve novu dimenziju udobnosti. Ergonomska sjedala omogućuju optimalan položaj za vožnju, a ispunjena su novom memorijskom pjenom na modelu S. Na odabir su vam za sjedala i intrumentnu ploču dostupni autentični Jeep® detalji kao što su presvlake od tkanine, vinila ili Nappa kože.

NOVE STRANICE VRATA

Evolucija na novom modelu Jeep® Compass obuhvaća čak i vrata. Sada su stranice vrata obložene ekskluzivnom Nappa kožom koja poboljšava sveukupni izgled i dodatno naglašava kvalitetu unutrašnjosti.

NOVI DIZAJN IKONSKOG MODELA

Jeep® Compass mijenja se nabolje, ali ostaje odan svojoj nepogrešivoj eleganciji. Novi modeli imaju dosad neviđen prednji kraj, nova prednja svjetla i upečatljive nove kotače.

NOVI PREDNJI KRAJ MODELA COMPASS

Izgled novog modela Jeep® Compass još je elegantniji i ambiciozniji zahvaljujući novoj rešetci. Upečatljiv, moderan dizajn prednjeg kraja pruža bogatiji i robusniji izgled vozilu i  pokretač je razvojnih promjena u segmentu SUV vozila marke.

NOVA PREDNJA REŠETKA SA SEDAM UTORA

Redizajn je na modelu Jeep® Compass donio premještanje legendarne prednje rešetke sa sedam utora prema naprijed i na sredini. Utori su sada dobili jedinstvene detalje u crnoj boji i dodatno zaokružuju sveukupan, željeni novi izgled.

VRATA PRTLJAŽNIKA S AUTOMATSKIM UPRAVLJANJEM

Hands Free Power Liftgate* tehnologija omogućuje otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika bez upotrebe ruku. Zahvaljujući senzorima samo morate prijeći nogom ispod stražnje odbojnika za upravljanje vratima. A uz sustav ulaska u vozilo i kretanja bez ključa, Keyless Enter-N-Go, više ne morate vaditi ključ iz džepa, dovoljno je da se nalazite u dometu vrata prtljažnika.

*nije kompatibilno s kukom za vuču.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.