NOVI JEEP® COMPASS

Već od 247.900,00 kn / 32.902,00€

ZATRAŽITE PONUDU

CJENIK I TEHNIČKI PODACI

NOVI JEEP® COMPASS

Već od 247.900,00 kn / 32.902,00€

ZATRAŽITE PONUDU

CJENIK I TEHNIČKI PODACI

DIVLJA LJEPOTA

Predivan sofisticiran dizajn. Agilno držanje u kojemu se elegantne linije i čvrst dizajn lako isprepliću. Ljepota novog modela Jeep Compass ogleda se u svim detaljima. Zadržava svoj čvrst i snažan karakter bez žrtvovanja stila. Novi Jeep Compass odmah će ukrasti pažnju gdje god se pojavi. Osjetite uzbuđenje u trenutku kad stavite ruke na upravljač. Sanjaj, vozi. Osjetite ljepotu.

OTKRIJTE VIŠE

POGLEDAJTE U BUDUČNOST

Novi Jeep Compass sada je opremljen novim 4-cilindričnim 1,3-litrenim turbo motorom sa 96 kW (130 KS) u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i 110 kW (150 KS) u kombinaciji sa 6-stupanjskim TCT automatikom prijenos koji je lakši, snažniji, ekološki prihvatljiviji i s manjom potrošnjom od prethodnog modela. Asortiman motora s unutarnjim izgaranjem nadopunjuje 1,6-litreni dizelski motor sa 96 kW (130 KS) u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. Plug-in hibridi nude dva motora-140 kW (190 KS) i 177 kW (240 KS)-u kombinaciji sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem i eAWD pogonom na sva četiri kotača.

OTKRIJTE VIŠE

KONTROLA SE RAZVIJA U SIGURNOST

Zahtjevne ceste, iznenadne prepreke, neočekivani scenariji. Što god se dogodilo, sigurnost je uvijek stvar kontrole. U novom Jeep Compassu vaša je vožnja mirna i sigurna, zahvaljujući 70 aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava, uključujući sustav upozorenja na sudar i sustav nenamjernog napuštanja prometne trake koji vas štite od svih mogućih opasnosti na cesti. Kamo god krenuli. Novi infotainment sustav osigurat će vam intuitivan i jednostavan pristup svim sadržajima

OTKRIJTE VIŠE

RAZINE OPREME

Novi Jeep Compass dostupan je u četiri razine opreme (80. obljetnica, Longitude, Limited i S) i pet različitih kombinacija pogonskih sklopova-benzinski, dizelski i plug-in hibridni, trostupanjski mjenjač (6-stupanjski ručni, automatski s dvije spojke ( TCT) ili 6-stupanjski automatski)-i pogon na prednje kotače ili pogon na sva četiri kotača.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.