JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

SPOSOBNOSTI

Model 2019 Jeep Wrangler namijenjen je ljudima koji svoje avanture proživljavaju, a ne samo pričaju o njima. Opremljen jednim od triju dostupnih sustava 4×4, robusnim zaštitnim pločama i još mnogo toga, Wrangler je izrađen po mjeri za sve vrste ekstremnih avantura.

TRAKCIJA

Trakcija se uglavnom svodi na učinkovit prijenos snage motora na tlo. Wrangler je dostupan s tri različita sustava 4×4 za svladavanje nekih od najnepredvidljivih uvjeta.

SPOSOBNOST PROLASKA KROZ VODU

Wrangler ima visok usis zraka, zabrtvljene električne priključke i vodootporne otvore na karoseriji koji vam omogućuju bezbrižan prolazak kroz manje potoke i duboke lokve nakon kiše.

UPRAVLJIVOST

Precizni sustavi upravljanja i optimizirani međuosovinski razmak omogućuju jednostavno manevriranje na uskim i opasnim stazama te uspješno svladavanje prepreka kao što su kamenje i trupci.

POKRETLJIVOST

Dobar ovjes i pokretljivost osovine poboljšavaju performanse i jamče maksimalnu fleksibilnost. Zadržavanje kotača što dulje na tlu za maksimalnu trakciju prilikom prelaska preko prepreka od ključnog je značaja.

VISINA OD TLA

Wrangler je dizajniran i ispitan za prelazak preko prepreka kao što su trupci, kamenje i sve drugo na što naiđete na putu. Robusne zaštitne ploče štite vitalne komponente podvozja.

SUPROTSTAVITE SE MAJCI PRIRODI

Sposobnosti modela 2019 Jeep® Wrangler rezultat su preko 75 godina usavršavanja sustava 4×4. Sustavi Command-Trac® i Rock-Trac® 4×4 jamče snažno držanje ceste na teškim terenima i u otežanim vremenskim uvjetima, dok novi sustav Selec-Trac® Full-Time 4×4 omogućuje jednostavnije korištenje.

PRVAK SVIH STAZA

Model Wrangler Rubicon tvornički je bogato opremljen ratnik koji posjeduje sve sposobnosti koje su vam potrebne za bezbrižne avanture od trenutka kada sjednete za upravljač.

POPRAVITE DRŽANJE CESTE

S niskim prijenosnim omjerom oda 4:1, model Rubicon opremljen sustavom Rock-Trac® ima omjer puzanja 84:1 ako je opremljen ručnim mjenjačem. Kućište prijenosa za otežane uvjete jamči veći okretni moment i bolju kontrolu za izvrsne „off-road” performanse.

ZADRŽITE KOTAČE NA TLU

Ovaj sustav, u osnovnoj opremi na modelu Rubicon, omogućuje odvajanje prednje stabilizacijske šipke kako bi se vaši kotači mogli spustiti i sabiti, što dovodi do bolje pokretljivosti ovjesa i veće učinkovitosti pri „off-road” vožnji.

ZADRŽITE TRAKCIJU

Vožnja po različitim površinama i pod različitim kutovima može dovesti do pogrešne primjene snage, a time proklizavanja kotača. Elektroničke blokade prednjeg i stražnje diferencijala Tru-Lok® ravnomjerno raspodjeljuju snagu na kotače za najbolju trakciju.

BEZ STAJANJA

S toliko mjesta koje čekaju na vas, potrebna vam je ozbiljna motivacija. Potražite je s novim 2,0-litrenim Turbo motorom s izravnim ubrizgavanjem.

OKLOP PODVOZJA

Svaki model Wrangler ojačan je zaštitnim pločama koje štite ključne komponente. Snažne čelične zaštitne ploče štite važnu opremu kao što su spremnik goriva i kućište prijenosa, dok stabilizacijske šipke pomažu pri zaštiti uljnog korita automatskog mjenjača.

SNAŽAN I SPREMAN

Jeep® Wrangler Rubicon opremljen je s 44 prednje i stražnje osovine Dana®. Osovine imaju deblje cijevi i kovane dijelove za postizanje iznimne snage, krutosti i postojanosti.

SPREMNI ZA SPAŠAVANJE

Snažne kuke za vuču od kovanog čelika montirane na okvir šasije savršene su za pomoć manje sposobnim vozilima u nevolji.

SIGURNOST I ZAŠTITA

Cesta pred vama, sa svojim krivinama, skretanjima i povremenim iznenađenjima, kao stvorena je za model 2019 Jeep Wrangler. On je opremljen brojnim standardnim i dodatnim sustavima koji će vam pomoći da sigurno stignete na odredište.

SIGURNOST JE NA VAŠOJ STRANI

Napredni sustavi za sigurnost dostupni u dodatnoj opremi obuhvaćaju najnaprednije sustave aktivne sigurnosti koji vam omogućuju bezbrižno putovanje. Obuhvaćaju sustav upozorenja na udarac sprijeda punom brzinom s aktivnim kočenjem, prilagodljivi regulator brzine s automatskim mjenjačem i poboljšani prilagodljivi regulator brzine s ručnim mjenjačem sa šest brzina.

BEZ PARKIRANJA „NASLIJEP”

Sustav pomoći pri parkiranju ParkSense® straga koristi ultrazvučne senzore smještene u stražnjem odbojniku za otkrivanje prepreka iza vas. Aktivira upozorenje kada se približite opasnosti prilikom parkiranja bočno ili unatrag.

PREGLEDNOST NA ULICI

Kamera za vožnju unatrag ParkView® iz osnovne opreme pomaže vam pri otkrivanju skrivenih prepreka straga, a prikaz je vidljiv na dodirnom zaslonu Uconnect® nakon što uključite brzinu za vožnju unatrag.

BRINE ZA VAS PRATEĆI SITUACIJU SVUDA OKO VAS

Model 2019 Jeep® Wrangler može se opremiti najnaprednijim sigurnosnim i zaštitnim značajkama koje vas štite od opasnosti iz okruženja te provjerenim sustavima pasivne zaštite koji vam pružaju dodatnu zaštitu kad je to potrebno.

UPOZORENJA KOJA VAS ŠTITE

Sustav za nadzor mrtvog kuta i sustav za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag dostupni u dodatnoj opremi koriste radarske senzore za otkrivanje drugih vozila. Oba vas upozoravaju ako drugo vozilo uđe u mrtvi kut te na vozila koja vam se nađu na putu dok se krećete unatrag.

PREPUSTITE SE PRAKTIČNOSTI

Uživajte slobodno i sigurno u avanturama s praktičnim značajkama modela Wrangler kao što su sustav za regulaciju zanošenja prikolice, sustav za nadzor tlaka u gumama i sustav pasivnog ulaska u vozilo dostupan u dodatnoj opremi.

NEZAUSTAVLJIV I POD PRITISKOM

Pravilno napuhane gume donose bolju učinkovitost i veću sigurnost. Sustav za nadzor tlaka u gumama upozorava vas ako je vrijednost tlaka neispravna, a ako vam guma slučajno pukne, Wrangler ima rezervnu punih dimenzija.

UĐITE I KRENITE

Ključ nikada ne morate vaditi iz džepa. Sustav pasivnog ulaska u vozilo bez ključa Enter ‘n Go™ automatsko otključava vrata i krilna vrata nakon što povučete kvaku.

DRŽITE KUKU NA SIGURNOM

Neočekivani faktori mogu prouzročiti zanošenje prikolice. Sustav za regulaciju zanošenja prikolice dovodi kočioni tlak na kotače i prilagođava broj okretaja motora za zadržavanje stabilnosti vozila i prikolice.

UZDAJTE SE U VELIKU SNAGU

Model 2019 Jeep® Wrangler izrađen je na dokazanoj tradiciji pametnog dizajna u kombinaciji s preventivnim inženjeringom. Od naprednog sustava prednjih i bočnih zračnih jastuka do snažnih čeličnih greda koje povećavaju otpornost na bočne udarce i jamče veću krutost vozila, Wrangler je spreman za zaštitu putnika.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.