JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

VANJŠTINA

Model 2019 Jeep Wrangler ostaje odan svom naslijeđu s ikonskim okruglim prednjim svjetlima i prednjom rešetkom sa sedam utora kao i rezervnim kotačem pune veličine te izbočenim stražnjim svjetlima. Ali ako pogledate pobliže, vidjet ćete da se Wrangler ističe svojim nadogradnjama i poboljšanjima.

MODEL S POGONOM NA SVA ČETIRI KOTAČA KOJI ULIJEVA POVJERENJE

Wrangler je opremljen kotačima i branicima koji se ističu u svakoj razini opreme. Elegantni branici u boji karoserije u osnovnoj su opremi za model Sahara i dostupni kao dodatna oprema za model Rubicon, dok su robusni crni branici u osnovnoj opremi za modele Sport i Rubicon. Prošireni branici na modelu Rubicon su povišeni i predviđeni za standardne „off-road” gume za sve vrste terena od 33 inča. Mogu se kombinirati s gumama do 35 inča.

SKLAPANJE VJETROBRANSKOG STAKLA ZA ZABAVNU VOŽNJU

Sada možete još jednostavnije dobiti jasan pregled nad stazom kojom vozite zahvaljujući preklopivom vjetrobranskom staklu koji se jednostavnije preklapa i sklapa jer treba ukloniti samo četiri vijka u odnosu na njih 28 na prethodnom modelu.

DOSTUPNOST OPCIJA ZA VOŽNJU POD OTVORENIM NEBOM

Baš poput vas, Wrangler ostaje odan originalu i dizajniran je kako bi vam pružio potpuni učinak otvorenog prostora. S vratima koja se uklanjaju, dostupnim opcijama tvrdog i mekog krova i sklopivim vjetrobranskim staklom, na raspolaganju vam je više različitih načina da počnete uživati u dobrim stvarima.

POKAŽITE SE

S elegantnim i učinkovitim sustavom rasvjete, dostupna LED svjetla obuhvaćaju karakteristična LED reflektorska prednja svjetla, LED svjetla za maglu, LED prednja svjetla i upadljiva LED stražnja svjetla, pa je svaka avantura svjetlija. Modelu donose besprijekoran izgled, tehnološki napredan i ikonski.

KRENITE VLASTITIM PUTEM NA IZNIMNO ELEGANTAN NAČIN

Model Sahara rese čiste i jasne linije koje se savršeno uklapaju u svakoj situaciji. Model je odmah prepoznatljiv zahvaljujući proširenim branicima u boji karoserije, cjevastim bočnim stepenicama, 18-inčnim aluminijskim kotačima i karakterističnim LED prednjim svjetlima dostupnim u dodatnoj opremi.

UNUTRAŠNJOST

Sloboda se ne svodi samo na otvoreni prostor. Avanturistički duh jednako je prisutan i naglašen u unutrašnjosti modela 2019 Jeep Wrangler koja jednostavno oduševljava svojom udobnošću i praktičnošću. Važne komande su na dohvat ruke, a pretinci za odlaganje pametno su smješteni zajedno s najnovijom inačicom sustava Uconnect

UVIJEK POVEZANI

Ostanite povezani sa svim stvarima koje su vam najvažnije. Nagrađivani sustav dostupan u dodatnoj opremi, Uconnect® 4C NAV, s intuitivnim dodirnim zaslonom od 8,4 inča ima podršku za Apple CarPlay®, ugrađen sustav Android Auto™, sustav SiriusXM® All Access Package, navigaciju, mogućnost Bluetooth® povezivanja i ugrađeno glasovno upravljanje.

SUSTAV SIRIUSXM GUARDIAN™ DOSTUPAN U DODATNOJ OPREMI

Sustav SiriusXM Guardian™ dostupan u dodatnoj opremi povezuje vaš model Wrangler na načine o kojima ste ranije mogli samo sanjati. Dobivate veći daljinski pristup i kontrolu pomoću aplikacije Uconnect® na mobilnom uređaju, plus pomoć kada vam je potrebna kroz značajke pomoći na cesti i navigacije pozivom te sigurnosna upozorenja.

IZGUBITE SE U TRENUTKU, A NE NA CESTI

Sustav Uconnect® 4C NAV s dodirnim zaslonom od 8,4 inča dostupan u dodatnoj opremi zajedno sa sustavom za navigaciju navodi vas od točke A do točke B ali ga možete upotrebljavati i za traženje bankomata, restorana i još puno toga.

DOSTUPAN WI-FI HOTSPOT U POKRETU

Pretvorite svoj Wrangler u snažan 4G Wi-Fi Hotspot koji vas prati posvuda u vožnji. Signal pokriva radijus do 50 stopa i do osam uređaja. Gotovo je s dosađivanjem na putovanju.

PRIPREMITE SE ZA VOŽNJU ŽIVOTA

Sjedala modela Wrangler dizajnirana su za osiguranje udobnosti i izvrsnog oslonca pri svakom putovanju. Grijanja prednja sjedala dostupna u dodatnoj opremi zajedno s dvosmjernim podešavanjem lumbalnog dijela djeluju opuštajuće na dugim putovanjima, dok vrhunski nasloni za ruke i druge značajke svaku vožnju pretvaraju u onu za pamćenje.

SVI PODACI DOSTUPNI NA PLOČI S INSTRUMENTIMA

Digitalni zaslon za prikaz informacija vozaču veličine 7 inča koji je dostupan u dodatnoj opremi omogućuje vam prikaz ključnih podataka odvraćanja pažnje se ceste. Omogućuje praćenje sigurnosnih značajki, značajki aktivne sigurnosti, brzine vozila, navigacije, radijskih informacija i još mnogo toga.

KRISTALNO ČIST I JASAN ZVUK

Model 2019 Jeep® Wrangler u dodatnoj opremi nudi sustav ozvučenja Alpine® Premium s 12-kanalnim pojačalom od 552 W, devet zvučnika i stražnjim subwooferom. Sustav je dodatno opremljen značajkom aktivnog uklanjanje buke i laminiranim vjetrobranskim staklom, što uklanja svu neželjenu buku u putničkom prostoru.

SUSTAV TRAIL RAIL™

Sustav Trail Rail™ dostupan u dodatnoj opremi pomaže pri dodatnom osiguravanju predmeta straga. Sastoji se od dvije aluminijske šine na podu i šine ugrađene s unutarnje strane vrata prtljažnika. Te šine omogućuju i opremanje vozila dodatnom opremom koja omogućuje prilagođavanje prostora za pohranu prema vlastitim željama.

SKRIVENI PRETINCI ZA ODLAGANJE

U stražnjem prtljažnom prostoru nalaze se fleksibilni pod teretnog prostora na uklanjanje ispod kojeg možete sakriti svoju opremu.

MREŽA JEEP® UTILITY GRID

Mreža Jeep® Utility Grid inspirirana je paketima taktičke opreme u stilu MOLLE kojeg upotrebljavaju oružane snage diljem svijeta. Služi kao organizator i fleksibilan sustav za odlaganje. Odložite ručnu svjetiljku, komplet prve pomoći ili boce za vodu da vam budu lako dostupni kad vam zatrebaju.

PRETINAC ZA ODLAGANJE ISPRED SUVOZAČA I SREDIŠNJA KONZOLA NA ZAKLJUČAVANJE

Pretinac za odlaganje ispred suvozača i središnja konzola mogu se zaključati za dodatnu zaštitu kako bi vaše stvari bile zaštićene čak i kada je spušten krov.

UŽIVAJTE U DOBROJ, NE TAKO ČISTOJ ZABAVI

Odani tradiciji modela Wrangler, modeli 2019 napravljeni su s perivom unutrašnjosti. Dakle, nakon zabavnog dana i igranja u blatu, svu prljavštinu zaostalu u unutrašnjosti možete oprati zahvaljujući uklonjivom tepihu i novim jednosmjernim odvodnim ventilima u podu.

ZNAČAJKE U UNUTRAŠNJOSTI

Avanturistički duh modela Wrangler u unutrašnjosti je dodatno naglašen brojnim značajkama koji ovom, već tvornički bogato opremljenom ratniku, omogućuju siguran i bezbrižan odlazak u avanture.

NE MOGU VAS ZAUSTAVITI NI NAJGORI ZIMSKI UVJETI

„Off-road” zabava ne mora prestati sa završetkom lijepog vremena. Zato model 2019 Jeep® Wrangler nudi brojne značajke za zimu koje će vam omogućiti neometanu zabavu čak i kada se temperature spuste.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.