JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

IKONA ŽIVI DALJE

Zabava i sloboda idu ruku pod ruku s modelom 2019 Jeep® Wrangler. Ne samo da utjelovljuje klasičan dizajn vozila marke Jeep i inženjering koji donosi dokazanu učinkovitost u svim vremenskim uvjetima i izvancestovnoj vožnji, već ima i uklonjivi krov i vrata6, što doista omogućuje iskustvo vožnje na otvorenom.

OPUSTITE SE PRIJE NEGO ŠTO POSTANE GADNO

Ponekad se morate upustiti u avanturu da biste saznali što želite. A ponekad je sve što želite – od dostupnog 8,4-inčnog dodirnog zaslona Uconnect® do kožom presvučenih sjedala i prostranih opcija za odlaganje – baš tu, na modelu 2019 Jeep® Wrangler.

ZA NEUSTRAŠIVE

Povijest modela Wrangler seže sve do izvornog modela vozila Willys MB. Danas se model 2019 Jeep® Wrangler nadograđuje na tu tradicionalnu stručnost u kategoriji 4×4, trakciju i upravljivost i donosi izvanredne performanse u „off-road” vožnji i svim vremenskim uvjetima.

NEZACRTANI TERITORIJI POSTAJU VAŠA ZONA UDOBNOSTI

Avanture vas često odvode na nepoznata mjesta. Zato model 2019 Jeep® Wrangler ima više od 75 sigurnosnih i zaštitnih značajki u osnovnoj i dodatnoj opremi koje vam pomažu pri smanjenju opasnosti i štite vas i putnike kako biste neometano i bezbrižno istraživali nove teritorije.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.