7-INČNI TFT ZASLON

Nadgledajte sve parametre vaše vožnje, uključujući status napunjenosti baterije i opcije punjenja. Novi 7-inčni digitalni zaslon s instrumentima kombinira sve važne značajke kako bi se maksimalno iskoristila plug-in hibridna tehnologija 4xe. Zahvaljujući gumbima za naredbe na upravljaču, lako možete prilagoditi željene informacije na zaslonu bez odvlačenja pažnje s ceste.

UCONNECT™ NAV S 8,4-INČNIM ZASLONOM

Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe predstavlja četvrtu generaciju informacijsko-zabavnog sustava Uconnect™ NAV s 8,4-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije. Zahvaljujući tipkama za naredbe na upravljaču, sve naredbe su vam nadohvat ruke. Možete ih aktivirati i glasom. Na taj ćete način uvijek ostati usredotočeni na sigurnu vožnju bez skidanja ruku s upravljača.

E-COASTING

Tijekom vožnje napunite bateriju. Zahvaljujući inovativnom sustavu koji koristi negativni zakretni moment koji nastaje tijekom kočenja.

MY ASSISTANT

Opustite se jer imate pristup osobnom asistentu kad vam je najpotrebniji. U slučaju nesreće ili nepredviđene situacije pomoć možete nazvati izravno iz vozila, pritiskom na gumb ili putem mobilne aplikacije My Uconnect. Poziv će se automatski spojiti na pozivni centar za hitne slučajeve (24/7). Pozivi upućeni izravno iz vozila automatski će obavijestiti call centar o mjestu na kojem se nalazi vozilo. U slučaju nužde na cesti, možete razgovarati i s operaterom. Ako imate problema s pogonskim sklopom, gorivom ili kočnicama, vozilo će automatski poslati glasovni poziv s unaprijed definiranim sadržajem, mjestom i VIN identifikacijskim brojem vozila.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY REMOTE

Zahvaljujući aplikaciji My Remote svoje vozilo možete nadgledati bilo kad i bilo gdje. S njim možete i komunicirati na daljinu kad god želite. To vam omogućuje planiranje sljedećeg punjenja i kontrolu potrošnje energije pomoću sustava easyWallbox. Osim toga, možete otključati i zaključati vrata vozila, uključiti i isključiti svjetla i provjeriti mjesto vašeg vozila točno na vašem mobilnom uređaju.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY CAR

Aplikacija My Car omogućuje vam primanje ažuriranih podataka o vašem vozilu u stvarnom vremenu. Nadgledajte razinu baterije, razinu goriva, tlak u gumama, brojač kilometara i razinu ulja. Sve ažurirano, u skladu s vašim posljednjim putovanjem. Sve što trebate učiniti da biste pristupili tim informacijama je da se prijavite na My Uconnect.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY NAVIGATION

Sada svoj cilj možete postići još lakše. Odredite odredište na pametnom telefonu i pošaljite ga izravno u navigacijski sustav vozila. To možete lako učiniti pomoću značajke Send & Go. Aplikacija Moja navigacija vodit će vas do odabranog odredišta, upozoriti na promjene vremena, moguće stacionarne radare i pružiti vam informacije o prometu na putu. Aplikacija također uključuje sve potrebne značajke kako bi tehnologija Jeep 4xe mogla pronaći najbližu stanicu za punjenje. Mapiranje dinamičkim opsegom također vam omogućuje da provjerite koliko kilometara još uvijek možete voziti sa svojim hibridom, na temelju trenutne potrošnje energije, stila vožnje, vremena i mogućih gužvi u prometu.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY THEFT ASSISTANCE

Nadgledajte svoje vozilo čak i kad niste s njim. Aplikacija My Theft Assistance otkriva svaki pokušaj krađe i odmah vas obavještava. Zatim možete nazvati call centar i zatražiti pomoć putem mobilne aplikacije My Uconnect. Nakon završetka policijskog izvješća, aktivirat će se dodatne sigurnosne funkcije, uključujući praćenje vozila.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ omogućuje vam lako i sigurno povezivanje na glasovnu kontrolu, Google karte i Google Play Music™ putem hands-free uređaja i dodirnog zaslona Uconnect™ ili tipki naredbi na upravljaču. Jednostavnom navigacijom i glasovnom kontrolom možete doći do odredišta ne skidajući pogled s ceste.

APPLE CARPLAY

Povežite se s iPhoneom putem 8,4-inčnog Uconnect™ zaslona osjetljivog na dodir. Apple CarPlay omogućuje vam pristup telefonu i aplikacijama Apple Maps, iMessages i Apple Music s Siri glasovnom kontrolom.

SUSTAV KONTROLE BRZINE

Sustav za kontrolu brzine (ISA) izravno je povezan sa sustavom za prepoznavanje prometnih znakova (TSR) i omogućuje jednostavno i brzo podešavanje brzine putovanja pomoću naredbenih tipki na upravljaču.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Pridržavajte se ograničenja brzine. Novi sustav prepoznavanja prometnih znakova (TSR) može čitati prometne znakove i upozoriti vozača na prebrzu vožnju, promjenu ograničenja brzine ili druga ograničenja.

SUSTAV UPOZORENJA NA PROMJENU TRAKE (PLUS VERZIJA)

Položaj vozila u traci nadgledaju napredni senzori i kamera, a koristi se posebna vidljiva poruka koja upozorava ako se vozilo nehotice približi crtama koje označavaju rub traka. U slučaju nenamjerne promjene trake, sustav također zvučno upozorava vozača da se vrati natrag u traku putem elektroničkog servo upravljača.

KONTROLA MRTVOG KUTA I SUVREMENI SUSTAV OTKRIVANJA PROMETA

Ovi sigurnosni sustavi neprestano nadgledaju prostor između vas i ostalih vozila. Kad se drugo vozilo nalazi u vašem bočnom ili stražnjem mrtvom kutu, upozorit će vas osvijetljena ikona na bočnom retrovizoru i zvučni signal.

SUSTAV ZA OTKRIVANJE UMORA VOZAČA

Ekskluzivni sustav instaliran u vozilima Jeep 4xe otkriva razinu umora vozača. Vozaču šalje posebnu tekstualnu poruku i po potrebi predlaže odmor. Uz to, na TFT zaslonu pojavljuje se posebna ikona upozorenja koja nestaje sa zaslona samo kad se vozač zaustavi i odmori.

HITNI SUSTAV KOČENJA

Sustav automatskog kočenja pravodobno otkriva i najavljuje prepreke, čak i tijekom vožnje autocestom. Nova prednja kamera s ugrađenim radarom pomno prati situaciju na cesti i upozorava na potencijalnu opasnost.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG UZ POMOĆ DINAMIČNIH LINIJA

Kamera za vožnju unatrag ParkView pruža potpunu vidljivost prilikom vožnje unatrag i pomaže u kretanju i upravljanju vozilom dinamičnim linijama na 8,4-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir.

SUSTAV UPOZORENJA NA UDAR (PLUS VERZIJA)

Plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe s radarskim i video senzorima otkriva približava li se vozilo drugom vozilu prebrzo ili prepreci ispred njega. Sustav upozorava i pomaže vozaču da uspješno izbjegne nesreću.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.