LAKO PUNJENJE

Novi plug-in hibrid Jeep 4xe standardno je dostupan s kabelom za punjenje koji vam omogućuje jednostavno punjenje baterije od 11,4 kWh kod kuće u standardnoj zidnoj utičnici. Još brže punjenje može se postići učinkovitim vlastitim punjačem easyWallbox ili naprednijim modelom Connected Wallbox, koji omogućuje punjenje za manje od dva sata (do 7,4 kW) i dostupan je kao zasebna opcija. Sustav automatski prilagođava kapacitet punjenja kako bi izbjegao moguće prekide napajanja.

KORAK IZ PROSJEČNOG

Legendarna rešetka sa sedam utora zaštitni je znak marke Jeep. Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe također se može pohvaliti ekskluzivnom značkom 4xe. Odaberite svoj stil i iskoračite iz prosjeka.

NOVI BEDŽ 4XE

Budućnost Jeepove mobilnosti obilježena je značkom 4xe koja se nalazi na stražnjem dijelu vozila

NOVA LED SVJETLA

Iako standardni halogeni farovi imaju dug životni vijek i projiciraju bijelo svjetlo, vidljivost također možete poboljšati za 50 %. To će ujedno učiniti vašu vožnju sigurnijom. Nova LED svjetla štede energiju i smanjuju troškove održavanja za čak trećinu.

RENOVIRANI ELEMENTI EKSTERIJERA

Redizajnirana rešetka hladnjaka sa sedam utora i novi uzdužni krovni nosači ističu mladenački dizajn vozila.

NEKA VAS PRIMJETE

Odaberite naplatke koje najbolje odgovaraju vašem stilu vožnje.

UDOBNOST S MISIJOM

Interijer je dizajniran da pruži prostranost i udobnost koja odgovara svakom putovanju, od svakodnevnih kraćih putovanja do dužih putovanja. Prepoznatljive linije armaturne ploče, ergonomija upravljača, prikladni i prostrani prostori za odlaganje kombinirani su u funkcionalnom i atraktivnom interijeru. Različite kombinacije omogućuju vam savršeno prilagođavanje interijera vašem stilu.

ODABERITE HIBRIDNI NAČIN

Ovisno o vašem načinu vožnje, možete birati između tri različita načina vožnje. Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe prilagođava upravljanje kako bi optimizirao snagu i učinkovitost.

ERGONOMIČNA RASKOŠ

Presvlaka je presudna u definiranju osobnosti vašeg vozila. Kombinirajte materijale, šavove i boje kako biste istaknuli vaš stil vozila.

DOŽIVJETI PUTOVANJE RAZLIČITO

Sjednite za volan novog plug-in hibridnog Jeepa Renegade 4xe. Oduševit će vas nova nadzorna ploča i sustav infotainment, što je izvrsna podrška za vozača.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.