NOVI JEEP®GLADIATOR

NOVI JEEP®GLADIATOR

100% PICKUP. 100% JEEP®

Pickup Gladiator dizajniran je u pravom stilu marke Jeep i sa mnogo mogućnosti slobode koju pickup do sada nije imao. Ako tražite avanturu, našli ste ju. Intuitivna tehnologija, izdržljivi materijali, sofisticirani ukrasni elementi i pažljivo osmišljen prostor za pohranu – za potpunu udobnost i opuštenu vožnju.

OTKRIJTE VIŠE

MOTOR KOJI POSTAVLJA MJERILA U SEGMENTU

Jeep Gladiator pokretan je sa snažnim 3,0-litrenim V6 dizelskim motorom sa 196 kW (264 KS) koji ima najbolji okretni moment u klasi od 600 Nm. Bez obzira vozite li se po neasfaltiranim cestama ili vučete teret, ovaj će se motor nositi s bilo kojim zadatkom.

OTKRIJTE VIŠE

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Gladiator može biti opremljen najsuvremenijom tehnologijom kao što je Uconnect™ radio sa zaslonom osjetljivim na dodir od 8,4 inča, GPS navigacijom i glasovnom kontrolom, kao i najsuvremenijim sigurnosnim sustavima poput sustava upozorenja na mrtvi kut, adaptivni tempomat i više od 80 sigurnosnih i zaštitnih funkcija.

OTKRIJTE VIŠE

RAZINA OPREME

Jeep Gladiator dostupan je sa razinom opreme Overland sa snažnim dizelskim motorom s pogonom na sva četiri kotača i 8-stupanjskim automatskim mjenjačem.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.