JEEP® CHEROKEE

Dostupan od 419.949 kn

JEEP® CHEROKEE

Dostupan od 419.949 kn

SPOSOBNOST

SNAGA TRAIL RATED®

Jeep® Cherokee Trailhawk® ponosno nosi oznaku Trail Rated® – što znači da se dokazano dobro ponaša u raznim „off-road” uvjetima. Nastavlja tradiciju marke Jeep kada su u pitanju legendarna trakcija, visina od tla, sposobnost manevriranja, kao i pokretljivost te sposobnost prolaska kroz vodu.

Trakcija: ZADRŽAVANJE KONTAKTA S CESTOM

Prilikom „off-road” vožnje ključna je trakcija. Svi kotači moraju raditi da bi se vozilo pokrenulo prema naprijed. Cherokee ima dostupna tri aktivna sustava pogona na sva četiri kotača Jeep® Active Drive 4×4 koji pomažu da se osigura trakcija pravog kotača u trenutku kada je to potrebno.

OMJER PUZANJA DO 51,2:1

Sposobnost prolaska kroz vodu: VISOKO I SUHO

NNe dopustite da vam malo vode stane na put. Vaš Trail Rated® Jeep® Cherokee ima dodatno električno brtvilo i brtvilo karoserije te jaki usis zraka koji vam pomaže pri kretanju kroz plitku vodu i poplavljene prolaze koji bi druge zaustavili.

DUBINA VODE DO 19 INČA

Upravljivost: ZAKRETANJE NA USKIM PROSTORIMA

Jeep® Cherokee Trailhawk® omogućuje vam jednostavno manevriranje i zakretanje ili prelazak preko prepreka kao što su kamenje i trupci.

  • MEĐUOSOVINSKI RAZMAK 107,1 INČ 
  • UKUPNA DULJINA 182,0 INČA
  • RADIJUS OKRETANJA 38,1 STOPU

VISOKO I GORE

Dobra visina od tla pomaže vam pri prelasku preko prepreka kao što su kamenje i trupci. Mjeri se u tri točke: pristupni kut, prelazni kut i polazni kut.

  • PRISTUPNI KUT 29,9°
  • PRELAZNI KUT 22,9°
  • POLAZNI KUT 32,2°

SUSTAVI 4X4

2019 Jeep® Cherokee impresivnih je sposobnosti zahvaljujući inovativnim dostupnim sustavima 4×4 koji su posebno osmišljeni da vam pomognu da hrabro i smjelo krenete u avanturu.

SPREMNOST NA SVE VREMENSKE UVJETE

Ostanite bezbrižni na ledu, bljuzgi i kod snažnih snježnih padalina. Vozila Jeep® Cherokee opremljena sustavom 4×4 imaju sustav za upravljanje trakcijom Jeep® Selec-Terrain® s načinom rada Snow. Način rada Snow smanjuje proklizavanje i proklizavanje stražnjih kotača te povećava stabilnost i sprječava proklizavanje kotača u zimskim uvjetima.

USPJEŠNO SVLADAVANJE TEŠKIH TERENA

Sustav za upravljanje trakcijom Jeep® Selec-Terrain® pruža snagu i sposobnost za svladavanje gotovo svega što majka priroda stavi na vaš put. Pet učinkovitih načina rada: Auto, Sport, Snow, Sand/Mud i Rock posebno su osmišljeni za osiguranje najviše razine stabilnosti pri vožnji tako što upravljaju s 12 sustava vozila.

SNAGA I UČINKOVITOST

Cherokee u ponudi ima tri modela motora dizelski motor 2.2 Multijet snage 150 i 195 ks, 2,0-litreni Turbo benzinski motora za izvanrednu učinkovitost i impresivnu snagu.

CESTOVNE PERFORMANSE I OVJES

Prednji i stražnji neovisni ovjesi jamče izvanrednu dinamičnost pri cestovnoj vožnji i donose zabavno iskustvo. Konstrukcija karoserije modela Cherokee izrađena je od čvrstog čelika koji jamči izvrsnu torzijsku krutost vozila i snažnu, laganu konstrukciju vozila. Tome valja pribrojiti i izvrsnu upravljivost i iznimno tih putnički prostor.

SIGURNOST I ZAŠTITA

VOZITE BEZBRIŽNO

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji dizajniranoj da vas i vaše voljene zaštiti i pruži vam sigurnost u svakom trenutku.

SNAŽNA ZAŠTITA

Robusna konstrukcija karoserije izrađena je od čvrstog čelika koji jamči maksimalnu zaštitu u slučaju sudara i optimizira dinamičnost i težinu vozila. Osam naprednih zračnih jastuka u osnovnoj opremi – uključujući bočne zračne jastuke zavjese pune duljine te zračne jastuke za zaštitu koljena na strani vozača i suvozača – zajedno surađuje za pružanje zaštite putnicima u vozilu.

ZNAČAJKE ZA IZBJEGAVANJE NEZGODA

Odaberite među brojnim dostupnim značajkama za aktivnu sigurnost koje su posebno osmišljene da vam pomognu da zadržite pogled na cesti pred sobom.

SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

Sustav za nadzor mrtvog kuta dostupan u dodatnoj opremi nadzire prostor između vas i drugih vozača. Dva radarska senzora otkrivaju kada drugo vozilu uđe u neko od područja pod mrtvim kutom. U slučaju otkrivanja vozila emitira se zvučni signal i prikazuje se vizualno upozorenje na jednom od dvaju vanjskih retrovizora.

UPOZORENJE NA UDARAC SPRIJEDA PUNOM BRZINOM S AKTIVNIM KOČENJEM

Sustav upozorenja na udarac sprijeda punom brzinom s aktivnim kočenjem koristi radarske senzore za otkrivanje približava li se vozilo Cherokee drugom vozilu prebrzo, a vozača upozorava putem zvučnog upozoritelja. Napredni sustav za pomoć pri kočenju povećava tlak u kočnicama ako osjeti da vozač nije dovoljno snažno zakočio.

SUSTAV UPOZORENJA ZA NAPUŠTANJE PROMETNOG TRAKA LANESENSE®

Sustav upozorenja za napuštanje prometnog traka LaneSense® dostupan u dodatnoj opremi zajedno sa sustavom za pomoć za zadržavanje u prometnom traku upozorava vozača putem vizualnih i zvučnih upozorenja na neželjene izlaske i odstupanja iz prometnog traka. Ako vozač ne reagira, LaneSense će pomoći ispraviti putanju vozila i vratiti ga u zadani prometni trak.

SUSTAV ZA OTKRIVANJE VOZILA POD PRAVIM KUTOM PRI KRETANJU UNATRAG

Sustav za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag pomaže vam da se isparkirate iz parkirnih mjesta dok vam vozilo ometa pogled. Nakon prebacivanja u brzinu za vožnju unatrag, senzori skeniraju vozila i/ili objekte pod pravim kutom iza vašeg vozila i sustav vas upozorava uključivanjem svjetlosne ikone u vanjskom retrovizoru.

JEDNOSTAVNO PARKIRANJE

Uparkiravanje i isparkiravanje vozilo ponekad je pravi izazov. Model Cherokee dostupan je s tri sustava dizajnirana da tu radnju učine sigurnijom.

STRAŽNJA KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG PARKVIEW®

Manevriranje pri parkiranju jednostavno je zahvaljujući stražnjoj kameri za vožnju unatrag ParkView® koja je u osnovnoj opremi. Sustav nakon uključivanja brzine za vožnju unatrag prikazuje videozapis stražnjeg kraja s dinamičkim prikazom mreže. Pomoću upozorenja na zaslonu ili zvučnog upozoritelja, ParkView vas upozorava na skrivene prepreke straga.

SUSTAV ZA POMOĆ PRI PARKIRANJU PARKSENSE® SPRIJEDA I STRAGA

Dostupni sustav za pomoć pri parkiranju ParkSense® sprijeda i straga upotrebljava četiri senzora smještena na prednjoj i stražnjoj maski vozila. Ugrađeni senzori upozoravaju vozača ako se vozilo previše približi prepreci ispred ili iza vozila.

SUSTAV ZA POMOĆ PRI PARKIRANJU PREMA NAPRIJED I BOČNO

Sustav za pomoć pri parkiranju prema naprijed i bočno napredni je sustav iz dodatne opreme koji prepoznaje parkirna mjesta. Pritiskom gumba sustav upravlja vozilom, a vama daje upute za mijenjanje brzina i djelovanje na gas i kočnicu.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.