JEEP® CHEROKEE

Dostupan od 419.949 kn

JEEP® CHEROKEE

Dostupan od 419.949 kn

VANJŠTINA

PROMJENE U DIZAJNU MODELA CHEROKEE

2019 Jeep® Cherokee ima malo osvježen bezvremenski dizajn vanjštine s istaknuto promijenjenim prednjim krajem i vratima prtljažnika. Poboljšana premium LED prednja svjetla i svjetla za maglu, dnevna svjetla i lagano redizajnirana prednja rešetka i maska sa sedam utora modelu Cherokee daju profinjen izgled i nepogrešivo dinamičnu eleganciju.

REDIZAJNIRAN STRAŽNJI KRAJ

Dobro izgleda sprijeda i straga. Stražnja svjetla na modelu Cherokee upadljivo su redizajnirana na poseban način, a registarska je pločica pomaknuta na sredinu zaklopnih vrata prtljažnika za još moderniji izgled. Vrata prtljažnika s električnim upravljanjem bez upotrebe ruku aktiviraju se nogom, pa je utovar i istovar svega, od namirnica do sportske opreme, malo jednostavniji.

KARAKTERISTIČAN STIL MARKE JEEP®

Cherokee možda izgleda malo drugačije izvana, ali legendarne dizajnerske značajke marke Jeep® uvijek su prisutne. Od trapezoidnih koševa blatobrana do karakteristične prednje rešetke sa sedam utora, model 2019 Jeep® Cherokee ponosno nosi povijesne i karakteristične dizajnerske značajke marke.

Trapezoidni koševi blatobrana

Zaštitni dizajnerski znak čitave proizvodne linije vozila Jeep®, trapezoidni koševi blatobrana, upadljiv su i elegantan dodatak vanjštini modela Cherokee.

Karakteristična prednja rešetka sa sedam utora

Karakteristična prednja rešetka sa sedam utora nepogrešivo je element vanjštine koji odaje počast našoj povijesti na koju smo ponosni.

Veći otvori za stakla

Prednja i stražnja stakla modela Cherokee povećana su kako bi se vozaču osigurala bolja vidljivost.

KOTAČI

Neovisno o tome vozite li lagano kroz gradsku džunglu ili istražujete neutabane staze, Cherokee nudi brojne elegantne i učinkovite opcije kotača i guma koji svaku avanturu čine vrijednom pamćenja.

SPREMAN ZA NISKE TEMPERATURE

Nemojte dopustiti da malo kiše ili snijega prekine vašu avanturu. Model 2019 Jeep® Cherokee opremljen je brojnim dodatno dostupnim značajkama koje su posebno dizajnirane za pomoć i podršku u svako godišnje doba.

Grijani retrovizori

Vanjski grijani retrovizori dostupni u dodatnoj opremi sprečavaju stvaranje leda i zamagljivanje koje vam ometa vidljivost s boka.

Uređaj za odmrzavanje brisača vjetrobranskog stakla

Uređaj za odmrzavanje brisača vjetrobranskog stakla dostupan u dodatnoj opremi topi led koji se stvara na brisačima vjetrobranskog stakla za bolju vidljivost.

Brisači vjetrobranskog stakla sa senzorom za kišu

Brisači vjetrobranskog stakla sa senzorom za kišu dostupni u dodatnoj opremi otkrivaju kapi kiše na vjetrobranskom staklu i automatski se uključuju te brišu vlažne tragove za bolju vidljivost.

UNUTRAŠNJOST

SVRSISHOVITO IZRAĐENA

Neovisno o tome kamo vas vaša znatiželja odvede, model 2019 Jeep® Cherokee tamo će vas odvesti udobno i sa stilom. Uživajte u sjedalima presvučenim mekom Nappa kožom, najaprednijim i korisnički prilagodljivim tehnološkim značajkama, beskonačnim kombinacijama za konfiguraciju unutrašnjosti te boljim opcijama za odlaganje koje pružaju zapanjujuće iskustvo boravka u putničkom prostoru.

ELEGANTNI DETALJI U UNUTRAŠNJOSTI

Unutrašnjost modela Cherokee elegantna je i profinjena do najsitnijih detalja. Grijano i kožom presvučeno kolo upravljača dostupno u dodatnoj opremi dobrodošli je dodatak za zimske mjesece, dok upadljivi kromirani ukrasni dijelovi u unutrašnjosti dodatno naglašavaju i ističu eleganciju kola upravljača, središnje konzole, kugle ručice mjenjača i kvake vrata.

UCONNECT®

Prihvatite sve mogućnosti koje vam povezanost donosi. Nova generacija sustava Uconnect® dostupnog u dodatnoj opremi donosi korisnički prilagodljivu tehnologiju sigurnu za vozača, a omogućuje vam da ostanete povezani sa stvarima koje su vam najvažnije. Mogućnost pristupanja pametnom telefonu, traženje uputa, praćenje „off-road” avantura i još puno toga, sve na dohvat vašim prstima.

PERSONALIZIRANA PLOČA S INSTRUMENTIMA

Digitalni zaslon za prikaz informacija za vozača na ploči s instrumentima dostupan u dodatnoj opremi može se prilagoditi osobnim ukusima, a jamči visokokvalitetne i kristalno čiste prikaze. Možete listati korisnički prilagođene grafičke elemente dodirivanjem gumba na kolu upravljača.

60/40 DJELJIVO I SKLOPIVO STRAŽNJE SJEDALO

Bilo da imate hrpu dječice ili teglite kajak na napuhavanje za veslanje, Cherokee je dovoljno fleksibilan da se prilagodi vašem aktivnom stilu života. 60/40 djeljivo i sklopivo stražnje sjedalo u osnovnoj opremi s mogućnošću namještanja nagiba i podešavanjem naprijed-nazad omogućuje primjenu puno različitih konfiguracija u unutrašnjosti. 

VRATA PRTLJAŽNIKA S ELEKTRIČNIM UPRAVLJANJEM

S vratima prtljažnika s električnim upravljanjem koja se aktiviraju nogom, a koja su dostupna u dodatnoj opremi, ruke vam ostaju slobodne. Zahvaljujući ovoj pametnoj i praktičnoj značajci jednostavno možete utovarivati i istovarivati sve, od namirnica do sportske opreme i još mnogo toga. Jednostavno prijeđite nogom ispod vrata prtljažnika za jednostavan i brz pristup prtljažniku.

KLIZNO STRAŽNJE SJEDALO

Klizno stražnje sjedalo dostupno u dodatnoj opremi praktično je kada putnici straga trebaju mali više prostora za noge.

PAMETNI PRETINCI ZA ODLAGANJE

U modelu 2019 Jeep® Cherokee ima mjesta za sve. Unaprijeđeni maleni pretinci za odlaganje kao što su mreža za teret i novi držač za mobilni telefon namijenjeni su za sigurno odlaganje tehničke opreme i dragocjenosti koje su vam potrebne na vašim avanturama.

PRETINAC ZA ODLAGANJE U PODU

Opcija za odlaganje ima u obilju. Cherokee ima skriveni pretinac za odlaganje u podu koji se jednostavno otvara, a omogućuje sigurnu pohranu još više tereta.

ZNAČAJKE ZA SVE VREMENSKE UVJETE

Ne dopustite da vas malo hladnoće spriječi u daljnjem istraživanju. Model 2019 Jeep® Cherokee opremljen je brojnim značajkama za sve vremenske uvjete, posebno dizajniranim da vam pomognu u svako godišnje doba.

Grijana sjedala s ventilacijom

Grijana prednja sjedala s ventilacijom dostupna u dodatnoj opremi brzo ugrijavaju za hladnih dana i donose olakšanje pri visokim temperaturama.

Grijano kolo upravljača

Vaše ruke za zimskih mjeseci ostaju tople zahvaljujući grijanom kolu upravljača dostupnom u dodatnoj opremi.

Dvozonski klima-uređaj s automatskim upravljanjem

Zahvaljujući dvama setovima komandi, za vas i suvozača, brzo i praktično možete stvoriti vlastitu mikroklimu zahvaljujući dvozonskom klima-uređaju s automatskim upravljanjem dostupnom u dodatnoj opremi.