JEEP® CHEROKEE

Dostupan od 419.949 kn

JEEP® CHEROKEE

Dostupan od 419.949 kn

VANJŠTINA

UDOVOLJITE SVOJOJ POTREBI ZA ISTRAŽIVANJEM

Model 2019 Jeep® Cherokee uzima autentičnost i kvalitetu izrade tradicionalnog dizajna marke Jeep i unapređuje ih za odlazak u modernu avanturu. Dizajn sprijeda i straga, poboljšana LED prednja i stražnja svjetla u kombinaciji s posebno dizajniranim kotačima i premium značajkama vanjštine modelu Cherokee donose veću eleganciju, a opet ostaje vjeran svojim korijenima.

VANJŠTINA

UNUTRAŠNJOST

SVRSISHOVIT DIZAJN

Najnaprednija tehnologija sparena s elegantnim i stručno izrađenom unutrašnjosti na modelu 2019 Jeep®Cherokee. Poboljšani prtljažni prostor, nova generacija tehnologije Uconnect®, kvalitetna tkanina u unutrašnjosti i dodirne točke presvučene kožom čine Cherokee prikladno dizajniranim za udobnost, avanturu i sve ono između.

UNUTRAŠNJOST

SPOSOBNOST

U POTRAZI ZA NOVIM ISKUSTVIMA

Spreman za učinkovitost, neovisno o uvjetima, model 2019 Jeep® Cherokee jednako je toliko željan avantura kao i vi. Iskusite bolje performanse i veću učinkovitost zahvaljujući dostupnom 2,0-litrenom Turbo motoru, a zahvaljujući impresivnim sposobnostima u svim vremenskim uvjetima budite sigurni da će vam Cherokee odvesti kamo god to poželite.

SPOSOBNOST

SIGURNOST I ZAŠTITA

SPREMAN NA NEOČEKIVANO

Više od 80 standardnih i dodatno dostupnih sigurnosnih i zaštitnih značajki jamče vam bezbrižan odlazak u svaku avanturu. Sustav za nadzor mrtvog kuta, ParkSense® sustav pomoći pri parkiranju sprijeda i straga, sustav pasivnog ulaska u vozilo, ulaska u vozilo bez ključa Enter ‘n Go™ iz dodatne opreme i brojne druge značajke modelu 2019 Jeep® Cherokee donose sigurnost u koju se možete pouzdati.

SIGURNOST I ZAŠTITA
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.