JEEP® GRAND CHEROKEE

Dostupan od 604.817 kn

JEEP® GRAND CHEROKEE

Dostupan od 604.817 kn

VELIČANSTVENA POJAVA

Budite viđeni

Kao standardni dio opreme na svim modelima, nova HID prednja svjetla s prepoznatljivim LED dnevnim pozicijskim svjetlima, po danu i po noći definiraju Jeep® Grand Cherokee.

Vidite više

Nova prilagodljiva HID prednja svjetla okreću se u smjeru okretanja upravljača kako bi bolje tijekom noćne vožnje osvijetlila zavoj.

Vidite bolje

Kako bi se optimiziralo osvjetljivanje ceste HID prednja svjetla uključuju perače koji čiste akumulirani snijeg i blato.

Ponovno očaravanje.

Stražnji kraj modela Jeep® Grand Cherokee uključuje nova, veća stražnja svjetla s prepoznatljivim LED osvjetljenjem, veći stražnji spojler koji doprinosi boljoj aerodinamici i na novo oblikovana stražnja vrata koja nude bolju vidljivost u nazad. Stražnji, donji spojler sada ovisi o odabiru modela, a dvostruke ispušne cijevi su standardni dio opreme na svim modelima Limited, Overland i Summit.

Nova razina profinjenosti.

Summit model uključuje više raskošnu i privlačnu unutrašnjost s Natura Plus kožnim presvlakama grijanih sjedala s kožnim obrubom, te egzotične drvene umetke s otvorenim porama s jedinstvenim bakrenim ili kromiranim obrubima.

Prilagođena ploča sa instrumentima.

Vi krećete tamo gdje vas samo rijetki žele slijediti.

Uconnect® sustav

Najbolje od onoga od čega smo sastavljeni postaje sve bolje i bolje: novi, nadopunjeni Uconnect® sustav uključuje ogroman 8,4 inčni dodirni zaslon kao i manji broj tipki za potpuni pristup svim funkcijama, uključujući kontrole klima i audio uređaja. Bluetooth® sučelje omogućuje reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja i glasovne naredbe.

Harman Kardon® sustav

Prestižni audio sustav, koji je dio standardne opreme u Jeep® Grand Cherokee Summit i SRT. Ovaj iznimno moćan sustav uključuje 19 zvučnika GreenEdge sa subwooferom i pojačalom s izlazom od 825 W, i na taj način pruža sve što je potrebno za reprodukciju zvuka s najvišim standardom.