JEEP® COMPASS

JEEP® COMPASS

Prednja maska

Legendarna maska sa sedam otvora, najpoznatiji simbol marke Jeep® stilizirana je kako bi potpuno modelu Jeep® Compass pružila svježu i inovativnu osobnost.

Otvor za dnevno svjetlo

Najbolja značajka potpuno modela Jeep® Compass: kromirani okvir otvora za dnevno svjetlo koji zaokružuje stražnje staklo, što vozilu daje profinjeni izgled više klase, uravnotežen agresivnom i odmah prepoznatljivom pojavom.

Izvučeni branici

Snažniji i atletski profil. Trapezoidni i izvučeni lukovi kotača zaokružuju vanjski izgled, pružajući vozilu agresivan i mišićav izgled. Rezultat je oblik skulpture koji neće proći nezamijećeno.

Dvodijelni krovni otvor

Potpuno Jeep® Compass pun je dostupnih i korisniku prihvatljivih značajki, uključujući dvodijelni široko otvarajući krovni otvor koji vam pruža sav svježi zrak i toplinu sunca koje želite.

Kožom presvučeni upravljač

Precizna završna izrada i visokokvalitetni materijali istaknute su značajke Jeep® kožom presvučenog upravljača s integriranim kontrolama audio, glasovnog i sustava pomoći u vožnji, koje omogućuju da ruke zadržite na upravljaču uz svu pažnju usmjerenu na cestu.

Sjedala

Školjkasta sjedala su udobna i uključuju kontrastne boje šavova, što unutrašnjosti pruža dojam ekskluzivnosti.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.