Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe

7-INČNI TFT ZASLON

Kontrolirajte svoju vožnju. Novi 7-inčni digitalni zaslon s instrumentima kombinira sve važne funkcije, uključujući prikaz napunjenosti baterije i mogućnosti punjenja, kako bi se maksimalno iskoristila plug-in hibridna tehnologija 4xe. Zahvaljujući gumbima za naredbe na upravljaču, lako možete prilagoditi željene informacije na zaslonu bez odvlačenja pažnje s ceste.

UCONNECT™ NAV S 8,4-INČNIM ZASLONOM

Novi Jeep Compass 4xe povezuje četvrtu generaciju informacijsko-zabavnog sustava Uconnect™ NAV s 8,4-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije. Zahvaljujući tipkama za naredbe na upravljaču, sve naredbe su vam nadohvat ruke. Možete ih aktivirati i glasom. Na taj ćete način uvijek

E-COASTING

Tijekom vožnje napunite bateriju. Zahvaljujući inovativnom sustavu koji koristi negativni zakretni moment koji nastaje tijekom kočenja.

MY ASSISTANT

Opustite se jer imate pristup osobnom asistentu kad vam je najpotrebniji. U slučaju nesreće ili nepredviđene situacije pomoć možete nazvati izravno iz vozila, pritiskom na gumb ili putem mobilne aplikacije My Uconnect. Poziv će se automatski spojiti na pozivni centar za hitne slučajeve (24/7). Pozivi upućeni izravno iz vozila automatski će obavijestiti call centar o mjestu na kojem se nalazi vozilo. U slučaju nužde na cesti, možete razgovarati i s operaterom. Ako imate problema s pogonskim sklopom, gorivom ili kočnicama, vozilo će automatski poslati glasovni poziv s unaprijed definiranim sadržajem, mjestom i VIN identifikacijskim brojem vozila.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY REMOTE

Zahvaljujući aplikaciji My Remote svoje vozilo možete nadgledati bilo kad i bilo gdje. Također možete komunicirati s njim na daljinu kad god želite. To vam omogućuje planiranje sljedećeg punjenja i kontrolu potrošnje energije pomoću sustava easyWallbox. Osim toga, možete otključati i zaključati vrata vozila, uključiti i isključiti svjetla i provjeriti mjesto vašeg vozila točno na vašem mobilnom uređaju.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY CAR

Aplikacija My Car omogućuje vam primanje ažuriranih podataka o vašem vozilu u stvarnom vremenu. Nadgledajte razinu baterije, razinu goriva, tlak u gumama, brojač kilometara i razinu ulja. Sve je ažurirano, u skladu s vašim posljednjim putovanjem. Sve što trebate učiniti da biste pristupili tim informacijama je da se prijavite u aplikaciju My Uconnect.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY NAVIGATION

Sada svoj cilj možete postići još lakše. Odredite odredište na pametnom telefonu i pošaljite ga izravno u navigacijski sustav vozila. To možete lako učiniti pomoću značajke Send & Go. Aplikacija My navigation vodit će vas do odabranog odredišta, upozoriti na promjene vremena, moguće stacionarne radare i pružiti vam informacije o prometu na putu. Aplikacija također uključuje sve potrebne značajke kako bi tehnologija Jeep 4xe mogla pronaći najbližu stanicu za punjenje. Funkcija Dynamic Range Mapping također vam omogućuje da provjerite koliko kilometara još uvijek možete voziti sa svojim hibridom, na temelju trenutne potrošnje energije, stila vožnje, vremena i mogućih gužvi u prometu.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

MY THEFT ASSISTANCE

Nadgledajte svoje vozilo čak i kad niste s njim. Aplikacija My Theft Assistance otkriva svaki pokušaj krađe i odmah vas obavještava. Zatim možete nazvati call centar i zatražiti pomoć putem mobilne aplikacije My Uconnect. Nakon završetka policijskog izvješća, aktivirat će se dodatne sigurnosne funkcije, uključujući praćenje vozila.

*Usluga trenutno nije dostupna za hrvatsko tržište.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ omogućuje vam lako i sigurno povezivanje na glasovnu kontrolu, Google karte i Google Play Music™ putem hands-free uređaja  i dodirnog zaslona Uconnect™ ili tipki naredbi na upravljaču. Jednostavnom navigacijom i glasovnom kontrolom možete doći do odredišta ne skidajući pogled s ceste.

 

APPLE CARPLAY

Povežite se s iPhoneom putem 8,4-inčnog zaslona osjetljivog na dodir Uconnect™. Apple CarPlay omogućuje vam pristup telefonu i aplikacijama Apple Maps, iMessages i Apple Music sa Siri glasovnom kontrolom.

SUSTAV UPOZORENJA NA PROMJENU TRAKE (PLUS VERZIJA)

Položaj vozila u traku nadzire se naprednim senzorima i kamerom, a koristi se posebna vidljiva poruka koja upozorava ako se vozilo nehotice približi crtama koje označavaju rub traka. U slučaju nenamjerne promjene trake, sustav također zvučno upozorava vozača da se vrati natrag u traku putem elektroničkog servo upravljača.

NAPREDNI SUSTAV OTKRIVANJA PROMETA

Ovaj sustav pomaže vozaču u slučaju loše vidljivosti, na primjer pri kretanju s parkirnog mjesta. Sustav se automatski aktivira čim vozilo krene unazad i upozorava vozača na prepreku te sprječava sudar zvučnim upozorenjem i osvjetljenjem ikone na bočnom zrcalu. Sustav je u potpunosti kompatibilan sa sustavom automatske pomoći pri parkiranju.

AUTOMATSKI FAROVI

Automatska prednja svjetla osvjetljavaju cestu i pružaju izvrsnu vidljivost čak i u najjačem mraku. Kad je odabrana postavka, svjetla se mogu automatski paliti i gasiti, ovisno o vanjskim uvjetima.

PRILAGODLJIV TEMPOMAT (ACC)

Prilagodljivi tempomat omogućuje vam podešavanje brzine putovanja uz održavanje sigurne udaljenosti od vozila ispred. U slučaju nužde, sustav može aktivirati automatsko kočenje bez intervencije vozača.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG UZ POMOĆ DINAMIČNIH LINIJA

Kamera za vožnju unatrag ParkView pruža potpunu vidljivost prilikom vožnje unatrag i pomaže u kretanju i upravljanju vozilom dinamičnim linijama na 8,4-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir.

SUSTAV UPOZORENJA NA UDAR (PLUS VERZIJA)

Plug-in hibrid Jeep Compass 4xe radarskim i video senzorima otkriva približava li se vozilo drugom vozilu prebrzo ili prepreci ispred njega. Sustav upozorava i pomaže vozaču da uspješno izbjegne nesreću.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.