Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe

LAKO PUNJENJE

Novi plug-in hibrid Jeep 4xe standardno je dostupan s kabelom za punjenje koji vam omogućuje jednostavno punjenje baterije od 11,4 kWh kod kuće u standardnoj zidnoj utičnici. Još brže punjenje može se postići učinkovitim vlastitim punjačem easyWallbox ili naprednijim modelom Connected Wallbox, koji omogućuje punjenje za manje od dva sata (do 7,4 kW) i dostupan je kao zasebna opcija. Sustav automatski prilagođava kapacitet punjenja kako bi izbjegao moguće prekide napajanja.

PRAKTIČNA UDOBNOST

Moderno dizajniran interijer je svijetao, ergonomičan i fleksibilan. S panoramskim krovom s dvije ploče doživjet ćete slobodu vožnje plug-in hibrida Jeep Compass 4xe. Udobna sjedala izrađena su od kvalitetnih materijala s naglašenim detaljima. Funkcionalni dizajn interijera nudi dovoljno prostora za noge, a veliki prtljažni prostor omogućuje prijevoz većih komada prtljage.

UOČLJIV OBLIK

Novi plug-in hibrid Jeep Compass 4xe impresionira svojim prepoznatljivim stilom. Panoramski krov, kromirane obloge prozora, legendarna rešetka sa sedam utora i solidan dizajn značajke su koje vozilo čine jedinstvenim. Uživajte u dodatnoj pažnji.

BI-XENON FAROVI

Tehnologija biksenonskih prednjih svjetala omogućuje vam prebacivanje između kratkih i dugih svjetala zahvaljujući posebnom pomičnom sustavu.

NOVI BEDŽ 4XE

Jeepova nova oznaka mobilnosti. Značka 4xe nalazi se na stražnjem dijelu Jeep Compassa s plug-in hibridnom tehnologijom.

U SREDIŠTU PAŽNJE

Prepoznatljiv i neusporediv stil primjetan je i u vozilu. Novi plug-in hibrid Jeep Compass 4xe prilagođava se svim vašim zahtjevima za udobnošću i tehnologijom, pa je vožnja ugodna i opuštena. Elegantan i udoban interijer s idealno postavljenom središnjom konzolom diskretno je naglašen ukrasnim šavovima sjedala i detaljima na ploči s instrumentima.

PUSTITE NEBO

Među opcijama dostupnima za novi Jeep Compass 4xe plug-in hybrid je i My Sky, sustav koji vam omogućava da izvučete maksimum iz svakog putovanja zahvaljujući krovnom otvoru sa dvostrukim pločama koje se mogu ručno ukloniti ili elektronički otvoriti i nagnuti.

ČISTA ELEGANCIJA

Vrhunski stil lako je prepoznati. Unutrašnjost novog plug-in hibridnog Jeep Compass 4xe kombinira samo najbolje. Udobnost i funkcionalnost, u kombinaciji s izvrsnim materijalima i pažljivo dovršenim detaljima, izdvajaju SUV vozila sa sedam utora.

SISTEM SELEC-TERRAIN™

Osvojite bilo koji teren, bez obzira na situaciju. Zahvaljujući sustavu Select-Terrain™, optimizirajte svoj stil vožnje, bez obzira na teren. Odaberite jedan od načina vožnje kao što su: Rock*, pijesak, snijeg i sport. Također možete odabrati automatski način rada, a vaš će hibridni Jeep Compass 4xe odabrati najoptimalniju postavku.

 

*Način vožnje po stijenama dostupan je samo u verziji Trailhawk.

ODABERITE HIBRIDNI NAČIN

Kuća, posao, sportske aktivnosti i ostale svakodnevne obaveze. Tako obično prolazi naša svakodnevica – jurnjava s jednog mjesta na drugo. Odaberite jedan od tri načina vožnje i optimizirajte snagu i učinkovitost.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.