Jeep Compass 4xe

Jeep Compass 4xe

LEGENDARNI STIL

Legendarne i izvanredne linije modela Jeep Compass više su nego prikladne novoj 4xe plug-in hibridnoj tehnologiji. Inovacija u mobilnosti dolazi iz legendarnog stila.

OTKRIJTE VIŠE

SVIJET UDOBNOSTI

Interijer je dizajniran s fokusom na vozača i sve suputnike. Svestrani prostor za pohranu u kabini i prostrani prtljažni prostor pružaju udobnost svima u svim uvjetima. Međutim, različite kombinacije boja omogućuju vam da naglasite svoj jedinstveni stil.

OTKRIJTE VIŠE

DOSEG TEHNOLOGIJE

Nadgledajte parametre svog vozila, planirajte i odaberite način punjenja. Također pronađite najbližu stanicu za punjenje. Sve to na jednom ekranu. Infotainment sustav u plug-in hibridnom vozilu Jeep Compass kombinira sve najnovije značajke kako bi se hibridna mobilnost maksimalno iskoristila.

OTKRIJTE VIŠE

SIGURNOST ZAJAMČENA

Zahtjevne ceste, neočekivane prepreke i nagle promjene. Što god da se dogodi, sigurnost je uvijek stvar kontrole. S plug-in hibridom Jeep Compass 4xe vožnja je jednostavna i sigurna zahvaljujući 70 aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava, uključujući sustav upozorenja na sudar i sustav upozorenja nenamjernog napuštanja trake. Kamo god krenuli, s Jeepom ćete uvijek biti na sigurnom.

OTKRIJTE VIŠE

VRHUNSKO IZVOĐENJE

Marka Jeep redizajnirala je pogon na sva četiri kotača kombinirajući konvencionalni pogon 4×4 s električnim motorom. To se odražava u boljim performansama, potpunoj udobnosti vožnje te istodobno nižoj potrošnji goriva i nižim emisijama CO2.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.